DIGNITY - investiční uskupení firem | Představujeme nový pack Zpravodajství
57705
post-template-default,single,single-post,postid-57705,single-format-standard,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Představujeme nový pack Zpravodajství

Společnost ARBOmedia, s.r.o. spolu s TISCALI MEDIA, a.s. nabízí klientům nový inzertní pack Zpravodajství s celkovým zásahem 938 041 uživatelů měsíčně.

Hlavní částí nově vzniklého zpravodajského packu je web Zpravy.tiscali.cz, který v lednu 2017 dosáhl rekordní návštěvnosti ve výši 808 445 RU dle NetMonitoru a patří mezi desítku nejnavštěvovanějších zpravodajských portálů v ČR. Obsahový koncept serveru je založen na mottu „Zprávy, na kterých záleží“. „Nezatěžujeme čtenáře zbytečnostmi, události zasazujeme do souvislostí a publikujeme komentáře podepřené fakty a zpracované zkušenými autory,” říká ředitel TISCALI MEDIA, .a.s. Michal Kubík.

Pack Zpravodajství tvoří dále nové weby v portfoliu media zastupitelství ARBOmedia. Prvním je zpravodajský server Eurodenik.cz, který se soustředí především na zahraniční zpravodajství a připravuje vlastní texty bez využití agenturních zpráv. Měsíčně navštíví Eurodenik.cz průměrně 100 000 uživatelů. Druhým novým webem v nabídce ARBOmedia je regionální zpravodajský web ze Středočeského kraje Ctidoma.cz.

Součástí packu Zpravodajství jsou i další weby jako Nasepenize.cz, Literarky.cz a Prazskypatriot.cz.

O Tiscali Media, a.s.:

Skupina TISCALI MEDIA, a. s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují 4,3 milionu uživatelů. Kromě vlastního zpravodajství, komentářů a rozhovorů nabízí i specializované weby o vědě (Nedd.cz), videohrách (Games.cz), celebritách (Osobnosti.cz), financích (Našepeníze.cz) a filmech (Dokina.cz).

Součástí skupiny jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové úložiště Úschovna.cz nebo srovnávač energií Srovnám.cz.

Od roku 2014 patří do skupiny i společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších media zastupitelství na českém trhu.

Kontakt pro média:

Barbora Žákovcová
tel.: +420 730 132 520
e-mail: barbora.zakovcova@tiscalimedia.cz
web: https://www.tiscalimedia.cz