DIGNITY - investiční uskupení firem | Weby vydavatelství RF Hobby bude obchodně zastupovat ARBOmedia
57703
post-template-default,single,single-post,postid-57703,single-format-standard,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Weby vydavatelství RF Hobby bude obchodně zastupovat ARBOmedia

Nabídka reklamního zásahu mediazastupitelství ARBOmedia, s.r.o. se 1. dubna rozroste o šest populárních webů vydavatelství RF Hobby, s.r.o. Nová dohoda o obchodním zastoupení rozšiřuje zásah ARBOmedia zejména v mužském packu a obsahuje weby Epochaplus.cz, 21stoleti.cz, Epochalnisvet.cz, Nasehvezdy.cz, iLuxus.cz a Rezidenceonline.cz.

Největším nově nabízeným webem je portál Epochaplus.cz se zásahem 450 219 reálných uživatelů podle NetMonitoru. Věnuje se především tématům z oblasti historie, technologie a vědy. Oslovuje primárně cílovou skupinu 18-45 let se středními a středně vyššími příjmy. Sesterský portál Epochalnisvet.cz je internetový magazín se zajímavými články z oblasti vědy a poznání, planety Země, historie, zajímavostí i životního stylu.

I další projekt se věnuje historii a všemu s tím okolo spojené. Portál 21stoleti.cz rozšiřuje poznání do světa objevů, architektury nebo medicíny a svým obsahem zaujme 259 550 reálných uživatelů měsíčně dle NetMonitoru.

Dalšími portály do portfolia jsou pak Rezidenceonline.cz, projekt nejprestižnějšího českého titulu v oblasti bydlení, magazínu REZIDENCE a jeho sesterského časopisu VILLA journal, web iLuxus.cz doplňující magazín úspěšných Top Class a zpravodaj ze světa slavných osobností Nasehvezdy.cz.

Na všech těchto webech nabídne ARBOmedia svým klientům reklamní formáty jak v desktopu, tak na mobilních zařízeních. Standardní formáty budou i zde rozšířené na Richmedia (viditelné formáty na míru).

O Tiscali Media, a.s.:

Skupina TISCALI MEDIA, a. s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují 4,3 milionu uživatelů. Kromě vlastního zpravodajství, komentářů a rozhovorů nabízí i specializované weby o vědě (Nedd.cz), videohrách (Games.cz), celebritách (Osobnosti.cz), financích (Našepeníze.cz) a filmech (Dokina.cz).

Součástí skupiny jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové úložiště Úschovna.cz nebo srovnávač energií Srovnám.cz.

Od roku 2014 patří do skupiny i společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších media zastupitelství na českém trhu.

Kontakt pro média:

Barbora Žákovcová
tel.: +420 730 132 520
e-mail: barbora.zakovcova@tiscalimedia.cz
web: https://www.tiscalimedia.cz