DIGNITY - investiční uskupení firem | TISCALI MEDIA, a.s. koupila web Karaoketexty.cz
57535
post-template-default,single,single-post,postid-57535,single-format-standard,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

TISCALI MEDIA, a.s. koupila web Karaoketexty.cz

Společnost TISCALI MEDIA, a.s. uzavřela se společností KNOWLIMITS Group, a.s. smlouvu o koupi webového projektu Karaoketexty.cz. Průměrná měsíční návštěvnost webu, který nabízí texty písní, jejich překlady a možnost přehrávání textů společně s videem, činí 850 000 reálných uživatelů. Jde o největší akvizici v historii TISCALI MEDIA, a.s.

Po koupi služby Úschovna.cz s poloviny loňského roku realizovala společnost TISCALI MEDIA, a.s. další velkou akvizici nového projektu. Web Karaoketexty.cz doplňuje stávající portfolio firmy v čele s populárním webem Osobnosti.cz a chystaným projektem CZhity.cz, který nabídne profesionálně zpracované noty a akordy pro muzikanty.

„Koupi Karaoketexty.cz považujeme za důležitý strategický krok pro další rozvoj naší firmy. Dlouhodobě patříme mezi desítku největších provozovatelů internetových stránek u nás a chceme samozřejmě dál růst,“ říká generální ředitel TISCALI MEDIA, a.s. Michal Kubík.

Projekt Karaoketexty.cz vznikl v roce 2007 a od ledna 2015 spadal pod obchodní zastoupení ARBOmedia, s.r.o. Web nabízí rozsáhlou databázi komunitně zpracovaných textů písní od českých i zahraničních interpretů. Uživatelé zde vedle originálního znění najdou i české překlady zahraničních písní a možnost přehrání videí s průběžně zobrazovaným textem v takzvaném karaoke módu. Karaoke je možné přehrávat i v playlistech a součástí webu je i speciální stránka s blížícími se koncerty, diskusní fóra a pravidelné uživatelské soutěže. Jedním z dalších cílů projektu je propagace hudebních skupin, interpretů a textařů, kteří zde pro své fanoušky mohou připravit kompletní sbírku svých textů.

Součástí akvizice je i slovenská verze webu, která na adrese Karaoketexty.sk osloví měsíčně 260 tisíc uživatelů.

Do budoucna počítáme s dalším rozvojem projektu, především v oblasti zkvalitnění obsahu a přípravy mobilních aplikací pro iOS a Android,“ dodává Michal Kubík

.

O Tiscali Media, a.s.:

Skupina TISCALI MEDIA, a. s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují 4,3 milionu uživatelů. Kromě vlastního zpravodajství, komentářů a rozhovorů nabízí i specializované weby o vědě (Nedd.cz), videohrách (Games.cz), celebritách (Osobnosti.cz), financích (Našepeníze.cz) a filmech (Dokina.cz).

Součástí skupiny jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové úložiště Úschovna.cz nebo srovnávač energií Srovnám.cz.

Od roku 2014 patří do skupiny i společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších media zastupitelství na českém trhu.

Kontakt pro média:

Barbora Žákovcová
tel.: +420 730 132 520
e-mail: barbora.zakovcova@tiscalimedia.cz
web: https://www.tiscalimedia.cz