DIGNITY - investiční uskupení firem | Novým ředitelem redakcí a produktu TISCALI MEDIA, a.s. je Petr Poláček
57533
post-template-default,single,single-post,postid-57533,single-format-standard,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Novým ředitelem redakcí a produktu TISCALI MEDIA, a.s. je Petr Poláček

Internetové vydavatelství TISCALI MEDIA, a.s. oznámilo změnu na pozici ředitele redakcí a produktu. Nově ji bude zastávat dosavadní šéfredaktor herního webu Games.cz Petr Poláček. Na jeho místo se přesune zástupce šéfredaktora Games.cz Aleš Smutný, který se na obsahu webu podílí od roku 2010.

V nové funkci bude mít Petr Poláček na starost obsahový rozvoj webů skupiny Tiscali Media, tedy především projektů jako Zprávy.tiscali.cz, Games.cz, Osobnosti.cz, Dokina.cz, Karaoketexty.cz Nasepenize.cz a dalších. „V Tiscali je pozice obsahového šéfa od začátku spjata i s produktovým vedením jednotlivých webů a rozvojem služeb jako Tiscali E-mail nebo Úschovna.cz, které Petr rovněž převezme,” říká ředitel TISCALI MEDIA, a.s. Michal Kubík.

Poláček působí v TISCALI MEDIA, a.s. na pozici šéfredaktora serveru Games.cz od roku 2010. Jako redaktor, šéfredaktor a produktový manažer se od roku 2001 podílel na chodu webů a časopisů BonusWeb.cz, Hrej.cz a LEVEL.

„Sedm let v čele Games.cz jsem si užil. Redakce je stabilní, šlape jako hodinky a dělá celé firmě radost. Navzdory jiným nabídkám jsem se rozhodl zůstat v Tiscali, protože podobná možnost ovlivnit podobu a další směřování tolika zajímavých projektů je unikátní,“ vysvětluje Poláček.

V pozici publishera a produktového ředitele vystřídal Poláček Martina Bacha, který tuto funkci zastával v posledních sedmi letech. „S Petrem spolupracuji už více než 10 let. Věřím, že v nové roli nejenže potvrdí svoje schopnosti, ale že obsah a funkčnost webů Tiscali posune o pořádný kus dál,” říká Martin Bach.

O TISCALI MEDIA, a.s.:

Skupina TISCALI MEDIA, a. s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují 4,3 milionu uživatelů. Kromě vlastního zpravodajství, komentářů a rozhovorů nabízí i specializované weby o vědě (Nedd.cz), videohrách (Games.cz), celebritách (Osobnosti.cz), financích (Našepeníze.cz) a filmech (Dokina.cz).

Součástí skupiny jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové úložiště Úschovna.cz nebo srovnávač energií Srovnám.cz.

Od roku 2014 patří do skupiny i společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších mediálních zastupitelství na českém trhu.

Kontakt pro média:

Aneta Bauerová
tel.: +420 722 580 193
e-mail: aneta.bauerova@tiscalimedia.cz
web: https://www.tiscalimedia.cz