DIGNITY - investiční uskupení firem | ARBOMEDIA ROZŠIŘUJE PORTFOLIO O NEJVĚTŠÍ ONLINE KUCHAŘKU TUZEMSKÉHO TRHU TOPRECEPTY.CZ
57954
post-template-default,single,single-post,postid-57954,single-format-standard,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ARBOMEDIA ROZŠIŘUJE PORTFOLIO O NEJVĚTŠÍ ONLINE KUCHAŘKU TUZEMSKÉHO TRHU TOPRECEPTY.CZ

Mediazastupitelství ARBOmedia zahájilo exklusivní spolupráci s portálem Toprecepty.cz, a dále tak rozšiřuje nabídku zastupitelství v segmentu vaření. Největší tuzemská „online kuchařka“ osloví měsíčně 1,8 milionu reálných uživatelek a uživatelů dle Netmonitoru.

Portál Toprecepty.cz je největší ve své kategorii. Uživatelé zde najdou nekonečnou inspiraci, co dobrého uvařit od tisíců kuchařek a kuchařů přehledně členěných do kategorií. Vyhledávat mohou uživatelé zároveň podle surovin, sledovat videorecepty, nebo se nechat inspirovat receptem náhodným.

„Projekt Toprecepty.cz velmi vhodně doplňuje naše portfolio. V segmentu vaření je největším na trhu a nyní můžeme svým klientům a partnerům nabídnout opravdu velký zásah, říká CEO ARBOmedia, s.r.o. Petr Jaroš.

ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. Zajišťuje odborné poradenství, širokou škálu služeb a komplexní portfolio produktů pro efektivní a cílené marketingové řešení. V současné době spravujeme více než 94 webových projektů.