DIGNITY - investiční uskupení firem | TISCALI MEDIA spouští web Profigamers.cz zaměřený na esport
58707
post-template-default,single,single-post,postid-58707,single-format-standard,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

TISCALI MEDIA spouští web Profigamers.cz zaměřený na esport

Internetové vydavatelství TISCALI MEDIA spustilo webový projekt Profigamers.cz, který se zaměřuje na esport a esportové hry. Uživatelé se zde dozví novinky ze světa tohoto nového odvětví, přečtou výsledky turnajů a zápasů i profily jednotlivých hráčů a týmů. Zaměřujeme se na celou škálu her, v popředí samozřejmě s populárními hrami jako League of Legends, Fortnite, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Call of Duty, PUBG, Rocket League a další…

Po Fights.cz, Moulik.cz, Americanfootball.cz či CZHity.cz, které TISCALI MEDIA spustilo v roce 2019, se jedná o další novinku v portfoliu vlastněných projektů. „Pokračujeme dál v plánovaném růstu ve vlastních projektech. V našem portfoliu tento projekt zasáhne hlavně cílovou skupinu „muži 15-25 let“. Našim inzertním partnerům budeme tak moci nabídnout velký herní pack spojený s naším hlavním herním projektem GAMES.cz,“ říká Michal Kubík, CEO TISCALI MEDIA.

„V několika málo týdnech projekt dostane další samostatné sekce jako video-rozhovory či fotoreportáže z akcí. Šéfredaktorem serveru je Aleš Smutný, který v TISCALI MEDIA zároveň působí na pozici šéfredaktora GAMES.cz.

O TISCALI MEDIA: 

TISCALI MEDIA, a.s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují více než 5,7 milionu uživatelů. Mezi projekty patří zpravodajský portál Tiscali.cz s aktualitami komentáři a rozhovory. Dále v portfoliu najdete specializovaný web o vědě Nedd.cz, největší a nejstarší web o počítačových hrách a videohrách Games.cz, web s největší databází celebrit a osobností Osobnosti.cz, ekonomicky a finančně zaměřený web Našepeníze.cz, web o filmech a filmovém průmyslu Dokina.cz, či úplnou novinku ze světa bojových sportů Fights.cz. Naší součástí jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové uložiště Úschovna.cz, databáze hudebních textů Karaoketexty.cz nebo srovnávač cen energií Srovnám.cz.

Od roku 2014 je naší součástí společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších mediálních zastupitelství na českém trhu, které v současné době obchodně zastupuje více než 80 webových projektů.